Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Tom Rath,Grootste levensvraag
  • Tom Rath,Grootste levensvraag
Tom Rath,Grootste levensvraag
Grootste levensvraag
Ontdek hoe jij het beste kunt bijdragen aan de wereld
€ 21.99
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Geef meer betekenis aan je werk en leven – inclusief unieke online test op contribify.com/nl

Het leven is niet wat je eruit haalt... het is wat je erin stopt. En toch ontbreken tegenwoordig de belangrijkste zaken wanneer we ons levenswerk, van cv’s tot salarissen, proberen samen te vatten. Dat is de reden waarom het werk dat we doen vaak zo slecht is voor ons welzijn, terwijl het ons gelukkiger en gezonder zou moeten maken. Wat zijn de meest betekenisvolle bijdragen die we kunnen leveren? Dat is de Grootste levensvraag.

Dit boek laat je zien hoe je je werk en leven meer betekenis geeft en je eigen welzijn een boost krijgt. In dit uitzonderlijke, praktische boek legt Tom Rath uit dat het vinden van je meest betekenisvolle bijdrage veel effectiever is dan slechts het volgen van je talent of passie. Met behulp van de unieke code bij elk boek kun je jouw belangrijkste bijdragen identificeren en een profiel maken dat je met je teams kunt delen. Dit handzame boek biedt een volkomen nieuw perspectief op je werk en zal je dagelijkse leven compleet veranderen.

• Inclusief Nederlandstalige online test waarmee je in 20 minuten antwoord krijgt op de vraag wat jij kunt betekenen voor de wereld.
Extra informatie:

Hardback
176 pagina's
Augustus 2020
385 gram
223 x 148 x 22 mm
EAN: 9789000371525
Spectrum

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen