Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Roos Vonk,Collega`s en andere ongemakken
  • Roos Vonk,Collega`s en andere ongemakken
Roos Vonk,Collega`s en andere ongemakken
Collega`s en andere ongemakken
€ 19.50

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Niets is menselijker dan de werkende mens. Bazen gedragen zich als tirannen om hun onzekerheid te maskeren, charismatische sales managers verkopen de grootste kletskoek, narcistische collega`s nemen iedereen voor zich in totdat ze door de mand vallen, vrou- wen vechten elkaar de tent uit, en jij... jij wilt gewoon leren van kritiek. Totdat je het krijgt.

Op de werkvloer ontkomt niemand aan z`n eigen menselijke gebreken - en al helemaal niet aan die van de ander. Onder de oppervlakte spelen subtiele psychologische processen. Waarom stort een groep zich in een project waar iedereen z`n bedenkingen bij heeft? Hoe slim is het om je van de domme houden? Waarom komt hypocrisie en zelfbedrog alleen bij anderen voor? Hoe kun je anderen beinvloeden, en hoe beinvloeden zij jou? Op de werk- vloer moet je het spel en de spelers goed doorzien. Dat is nuttig, leuk en brengt je elke dag `aha`-ervaringen. Maar belangrijker: het zorgt ervoor dat je typisch menselijke valkuilen en voetangels kunt omzeilen en de regie zelf kunt gaan voeren.

Met veel kennis van zaken en met scherpe en luchtige observaties die voor iedereen herkenbaar zijn, laat roos Vonk onze psychologische kronkels op de werkvloer zien - van macht en seks tot zelfoverschatting en faalangst, van hypocrisie en roddelen tot wegduiken en afschuiven. Met de inzichten in dit boek kun je het beste uit mensen halen, maar ook uit jezelf - want bijna ongemerkt houdt dit boek je een spiegel voor. Door de ontspannen, opgewekte toon van Vonk zal iedere lezer zijn menselijke gebreken met plezier in de ogen kijken.

Extra informatie:

Paperback / softback
April 2015
329 gram
211 x 146 x 21 mm
EAN: 9789491845543
Maven Publishing

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen