Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Remco Claassen,Verbaal Meesterschap
  • Remco Claassen,Verbaal Meesterschap
Remco Claassen,Verbaal Meesterschap
Verbaal Meesterschap
het ultieme handboek voor alle mensen die gehoord willen worden
€ 25.99

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00Vele uren gaan verloren aan oeverloos en kansloos gezever. Als we niet slapen, houden we ons vooral bezig met communicatie. En dat luistert allemaal erg nauw. De ander snapt er namelijk al gauw niks van. Je legt het toch duidelijk uit? Het is een hele kunst om goed te communiceren, zonder verwijten, woede en ontploffingen. Goede communicatie vereist inzicht in jezelf en in de ander. Want hoe bereik je nu wat je wilt? De een krijgt met een zin meer voor elkaar dan de ander in een monoloog van een kwartier. Hoe komt het dat je bij de ene collega in slaap valt en bij de ander aan zijn lippen hangt? Remco Claassen leert je de kneepjes van het vak Verbaal Meesterschap.

‘Remco Claassen is een selfmade goeroe die iedere zaal plat krijgt.’ - Management Team

Als humorvolle, ietwat botte kenniskliko is Remco Claassen een rebelse spreker die al jaren volle zalen trekt. Hij richt zich op leiderschap, persoonlijke ontwikkeling en verbaal meesterschap en is auteur van de bestsellers IK en WIJ.

Extra informatie:

Hardback
320 pagina's
Met illustraties
September 2020
596 gram
222 x 149 x 35 mm
EAN: 9789049103927
Spectrum

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00