Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • N.G.A. Kamminga,Ppep4all
  • N.G.A. Kamminga,Ppep4all
N.G.A. Kamminga,Ppep4all
Ppep4all patientenwerkboek
€ 29.95

Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 21:00


PPEP4All

"Je krijgt wat... Je hebt wat... Je moet ermee leren leven...!"

Maar hoe? Het PPEP4All-programma is een zelfmanagementprogramma voor mensen met een (chronische) ziekte, `de patiënt`, en/of zijn of haar `partner`/mantelzorger 1. Het vormt een aanvulling op de medische behandeling waarin er vaak weinig tijd, ruimte en aandacht is voor de psychische en psychosociale gevolgen van de ziekte op het dagelijkse leven. Het PPEP4All beoogt u die handvatten te bieden die u in staat stellen de psychische en psychosociale gevolgen, waar vrijwel iedere (chronisch) zieke mee te maken krijgt, goed te managen en daardoor de kwaliteit van uw leven positief te beïnvloeden.

Het zelfmanagementprogramma omvat acht groepssessies met elk een eigen thema. Elke sessie heeft een standaardopbouw en duurt negentig minuten.

Dit werkboek dient als leidraad en ondersteuning van alle actieve informatie, managementstrategieën en oefeningen die u tijdens dit programma krijgt aangeboden. Na het doorlopen van het PPEP4Allprogramma zal dit werkboek haar waarde behouden als naslagwerk en `reminder`. Of, zoals een van de deelnemers zei: `Het is mijn "bijbeltje" geworden.`

1 Uw partner/mantelzorger kan ook deelnemen aan het programma. Dit is net als uw deelname geheel vrijwillig en niet verplicht. Partners zitten tijdens het programma in een aparte partnergroep en doorlopen het PPEP4All vanuit hun eigen pers pectief en met hun eigen werkboek.

Extra informatie:

Paperback / softback
120 pagina's
Met illustraties
November 2013
374 gram
297 x 210 x 8 mm
EAN: 9789089532541
Boom

Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 21:00