Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Nikki Highmore Sims,Workshops - custom editie
  • Nikki Highmore Sims,Workshops - custom editie
Nikki Highmore Sims,Workshops - custom editie
Workshops - custom editie
€ 15.00

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00


Dit maatwerkboek is samengesteld voor het Moduleteam Inleiding Onderwijs & Moduleteam Didactische Vaardigheden van de Hogeschool van Amsterdam, op basis van 3 hoofdstukken en de Appendices uit Workshops; Een complete handleiding voor geweldige workshops, van auteur Nikki Highmore Sims.

Je docent heeft dit gepersonaliseerde studieboek gecreëerd om je een optimale leerervaring te bieden. Het bevat Pearson-content van onze gerenommeerde auteurs en bevat net die extra`s waarvan je docent weet dat je ze nodig hebt - niets meer en niets minder! Sommige docenten hebben er ook hun eigen, op maat gemaakte, leermaterialen aan toegevoegd, die specifiek gericht zijn op jouw opleiding.

Pearson werkt nauw samen met docenten en zet zich in voor het creëren van kwalitatief uitstekende leermiddelen, die op maat worden gemaakt.

Geef je studievaardigheden een duwtje in de rug en begin nu met de voorbereiding van je toekomstige carrière. Meer informatie is te vinden op: www.pearson.nl.

Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Februari 2015
336 gram
240 x 169 x 12 mm
EAN: 9789043033909
Pearson Benelux B.V.

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00