Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Meriam Slijkerman,De kunst van high end ondernemen
  • Meriam Slijkerman,De kunst van high end ondernemen
Meriam Slijkerman,De kunst van high end ondernemen
De kunst van high end ondernemen
Verveelvoudig je inkomen halveer je werkuren
€ 24.99
Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Doorgroeien met je bedrijf naar hoog niveau - Kiezen voor de beste klanten tegen de beste prijzen. Werken onder je eigen voorwaarden vanuit rust en kwaliteit. Bouw in 7 stappen jouw eigen high end groeistrategie. Een boek vol high end kennis en tools direct toepasbaar voor de praktijk.

Veel kennisexperts (trainers, coaches, adviseurs, creatieve ondernemers) hebben een grootse missie om hun klanten te laten groeien, maar de groei van hun eigen bedrijf krijgt vaak beduidend minder aandacht. Ze blijven hangen op een bepaald inkomensniveau doordat hun omzet beperkt is tot het uurtje-factuurtje-businessmodel en kunnen dus alleen maar groeien door nog meer te gaan werken.

Ben jij ook zo’n ondernemer op zoek naar een inkomensdoorbraak in minder tijd? Wil je weten hoe je écht kunt doorgroeien? Dan is high end ondernemen het antwoord!

De kunst van high end ondernemen is dat je je bedrijf naar een hoger niveau tilt door een slimme groeistrategie. Een high end strategie waarin je een zeer waardevol aanbod creëert in minimale tijd en dit verkoopt aan de beste klanten tegen de beste prijzen. In dit boek bouw jij in zeven stappen je eigen high end groeistrategie.

Een boek boordevol high end kennis, tools en oefeningen direct toepasbaar voor de praktijk, aangevuld met extra bonusmateriaal voor nog meer resultaat. Dit boek geeft je alle antwoorden om jouw high end doorbraak te realiseren.

Trefwoorden: Ondernemen high end groeistrategie handleiding
Extra informatie:

Paperback / softback
224 pagina's
Met illustraties
November 2020
349 gram
231 x 152 x 15 mm
EAN: 9789089655295
Van Duuren Management

Bij u in huis op: zaterdag
Bestel vóór: 14:00

Dit artikel is aanwezig in onze winkel