Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Jolanda Pikkaart,Met je smartphone het bos in
  • Jolanda Pikkaart,Met je smartphone het bos in
Jolanda Pikkaart,Met je smartphone het bos in
Met je smartphone het bos in
€ 19.95

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00


Hoe krijg je kinderen achter de computer of iPad vandaan? Die vraag stelt Jolanda Pikkaart niet in dit boek. In Met je smartphone het bos in draait het juist om die computer, tablet of mobiel. Digitale apparaten maken steeds meer onderdeel uit van ons leven. Dat kun je proberen te negeren of juist positief inzetten. Dus bekijk vogels eerst op een webcam en stop die iPad of smartphone in je rugzak. Zorg voor digitaal materiaal in de klas en ga naar buiten. Er is nog zoveel te ervaren en te ontdekken. En met je smartphone of tablet heb je natuurboeken, een digitale camera, meetinstrumenten en nog veel meer leuks bij je in het bos of op de hei.
In het boek staan praktische voorbeelden van apps, sites en digitaal materiaal die je als leerkracht of ouder in kunt zetten. Het boek biedt daarnaast ook inspiratie om zelf op pad te gaan en de natuur te zien, ruiken, proeven, horen en voelen en ondertussen nieuwe media in te zetten. Met concrete lesideeën, tips en verwijzingen naar organisaties en sites geeft het een overzicht om te leren over de natuur en ict.

Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
Maart 2014
270 gram
205 x 134 x 10 mm
EAN: 9789088917103
BoekTweePuntNul

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00