Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

Jeroen Busscher,Troost voor werkende mensen
Troost voor werkende mensen
€ 20.99

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00In ons bestaan speelt werk een belangrijke rol. Het brengt ons behalve inkomsten zingeving, het gevoel ergens bij te horen, status, inspiratie en de mogelijkheid tot ontwikkeling. Toch is de werkvloer ook een bron van lijden. Frustratie, stress, eenzaamheid: ons werk draagt niet per definitie bij tot ons geluk. Jeroen Busscher onderzoekt in dit boek in zijn typische speelse en humoristische stijl hoe lijden op de werkvloer ontstaat. Welke rol spelen onbewuste patronen? Wat doen verwachtingen over onszelf en anderen met ons zelfbeeld? Wat doen sociale conventies met ons? Kunnen we anders naar onze dagelijkse werkelijkheid kijken en zo nóg gelukkiger worden? Dit boek is voor iedereen die werkt en denkt dat het nóg leuker en beter kan. Het inspireert, verluchtigt en geeft talloze inzichten en praktische tips. Een troost voor echte mensen.

Jeroen Busscher schreef met Pimp je afdeling! een geruchtmakende managementbestseller. Busscher werkt als zelfstandig managementconsultant en is een veelgevraagd spreker over creativiteit, leiderschap en organisatiecultuur. Tevens is hij gastdocent conceptontwikkeling aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht.

Extra informatie:

Paperback / softback
206 pagina's
Juni 2010
279 gram
210 x 135 x 18 mm
EAN: 9789047002253
Business Contact

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00