Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  Hans Oudshoorn, Peter Siks,Beleggen voor Dummies
  Beleggen voor Dummies
  € 24.99
  Bij u in huis op: dinsdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  Je rendementskansen vergroten en op verantwoorde wijze je doel bereiken. In deze compleet nieuwe editie van Beleggen voor Dummies vind je up-to-date informatie om je hierbij te helpen. Aandelen, beleggingsfondsen, obligaties, trackers en nog veel meer beleggingsmogelijkheden komen aan bod. Met behulp van het beleggingsplan leer je hoe je je geld kunt laten groeien. Met de waardevolle strategieën en tips om de juiste keuzes te maken, heb je alles wat je nodig hebt voor succes op de beurs!

  Hans Oudshoorn is hoofddocent aan de Alex Academy, het opleidingsinstituut van de online effectenbank. Hij levert geregeld bijdragen over beleggen aan verschillende media. Peter Siks is beleggerstrainer bij Binck. In die functie weet hij als geen ander wat de valkuilen voor (beginnende) beleggers zijn.



  Recensie:
  NBD Biblion
  30-01-2020
  'Beleggen voor dummies / Hans Oudshoorn, Peter Siks. - 5e editie, Amersfoort : BBNC uitgevers, 2019. - XXVII, 339 pagina`s : illustraties ; 24 cm. `Beleggen voor dummies` mocht eigenlijk ook niet ontbreken in de serie `... voor dummies`. Inmiddels is al deze vijfde versie verschenen. De auteurs hebben beiden hun sporen verdiend bij Alex en zijn daarom bij uitstek geschikt om alle ins and outs op toegankelijke manier voor de beursleek te beschrijven. De beurs is geen casino en men dient `beheersbaar` mee te spelen. Voor een ieder die wil gaan beleggen is dit boek een uitstekend begin. Vooral ook omdat de schrijvers erin geslaagd zijn duidelijk de risico`s te schetsen, maar ook hoe men een goed rendement kan bereiken. Inderdaad zijn zelfkennis en discipline daar twee voorwaarden voor en juist daaraan ontbreekt het vaak. Kortom: eerst kennis opdoen en dan een beleggingsplan opstellen. Pas dan kan men goed voorbereid de eerste schreden zetten op de beurs. Door de dramatisch lage spaarrente neemt de belangstelling voor beleggen steeds verder toe. Ook het gemak om zelf via internet te kunnen beleggen draagt daaraan bij. Deze editie is aangevuld en geactualiseerd.'

  Extra informatie:

  Paperback / softback
  352 pagina's
  Met illustraties
  November 2019
  621 gram
  241 x 170 x 21 mm
  EAN: 9789045356655
  Voor Dummies

  Bij u in huis op: dinsdag
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel