Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Gijs Tenthof,Presenteren 3.0
  • Gijs Tenthof,Presenteren 3.0
Gijs Tenthof,Presenteren 3.0
Presenteren 3.0
interactief beinvloeden
€ 16.95

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00


Presenteren 3.0 is een praktische aanpak om interactief te presenteren, bedoeld voor zakelijke professionals die meer uit hun presentatie willen halen.

Of je nu een voorstel moet verdedigen tijdens een vergadering, gastspreker bent of je leidinggevenden moet overtuigen, met Presenteren 3.0 bereik je wat je wilt. De methode is zeer doelgericht en maakt slim gebruik van de kennis en ervaring van de deelnemers.

Presenteren 3.0 is ontstaan vanuit de praktijk en speelt in op de behoeften van deze tijd. Je publiek is kritisch, ongeduldig, wil invloed hebben, wil snel geboeid worden, heeft weinig tijd en wil praktijkgerichte informatie. Jij wilt samen met hen je doel bereiken: interactief beïnvloeden!

Dit overzichtelijke handboek staat vol suggesties en handige checklists, zodat je direct aan de slag kunt met jouw succesvolle interactieve en beïnvloedende presentatie.

Gijs Tenthof (1960) verzorgt onder het label Presenteren 3.0 open en in-company trainingen en adviseert organisaties op het gebied van effectieve presentaties. In zijn boek verwerkte hij al zijn ervaringen met het verzorgen van interactieve presentaties.

Extra informatie:

Paperback / softback
100 pagina's
Mei 2013
166 gram
220 x 150 x 9 mm
EAN: 9789491472299
Booklight

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00