Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Gerben Esmeijer,Handboek operationele interne logistiek
Handboek operationele interne logistiek
€ 49.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

De operationele interne logistiek speelt binnen het bedrijfsleven een belangrijke rol. Om als logistiek-professional en student goed beslagen ten ijs te komen, is een gedegen theoretische kennis van de nieuwste inzichten op het vakgebied noodzakelijk. Het Handboek operationele interne logistiek  biedt de lezer de systeemtechnische, bedrijfseconomische en ergonomische handvatten voor het kiezen en samenstellen van een optimaal logistiek systeem binnen de magazijn- en productielogistiek. Het boek kan worden gezien als het meest volledige en diepgaande binnen de interne logistiek.

In dit boek worden bestaande onderwerpen uitgediept, nieuwe onderwerpen en aspecten toegevoegd en de laatste ontwikkelingen en inzichten behandeld. Het boek is rijkelijk voorzien van fotomateriaal en systeemtekeningen. Op deze manier worden ook minder eenvoudige onderwerpen zeer inzichtelijk gemaakt.

Door de combinatie van theorie en praktijk is het Handboek operationele interne logistiek zowel geschikt voor de professional als voor onderwijsdoeleinden. Het gebruik van dit boek zal in de praktijk tot aanzienlijke efficiencyverbeteringen en betere werkomstandigheden leiden. Studenten en logistiek professionals hebben met de in dit boek beschreven hulpmiddelen een ?up to date? gereedschapskist. Door de ?tools? uit de gereedschapkist in de praktijk te gebruiken, kan men tot een logistiek-professional van hoog niveau uitgroeien.

Extra informatie:

Paperback / softback
352 pagina's
Met illustraties
September 2010
848 gram
240 x 170 x 19 mm
EAN: 9789023245834
Koninklijke Van Gorcum b.v.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen