Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • George van Houtem,Onderhandelen als het heet wordt
  • George van Houtem,Onderhandelen als het heet wordt
George van Houtem,Onderhandelen als het heet wordt
Onderhandelen als het heet wordt
technieken en strategieen voor succes als je onder druk staat
€ 21.50

Bij u in huis op: dinsdag

Wat doe je als je onderhandelingspartner plotseling wegloopt? Hoe weet je of iemand bluft? Hoe ga je om met emotionele chantage?

Voortaan heb je altijd een oplossing als je onder druk staat. Met de technieken en strategieën in dit nieuwe boek van onderhandelingsexpert George van Houtem kun je elke crisis aan. Hij onthult beproefde onderhandelingstechnieken uit zijn eigen praktijk en die van bekende toponderhandelaars, waaronder Gerrit Zalm, Alexander Rinnooy Kan en Peter Wakkie. Voortaan kom je als winnaar uit de strijd, of je nou onderhandelt met een dominante multinational, een eigenwijze partner of een onverzettelijke klant.

George van Houtem is auteur van de besteller De dirty tricks van het onderhandelen. Hij is vennoot van Holland Consulting Group en mededirecteur van het HCG Onderhandelingstechniek. Hij begeleidt onderhandelingen, bemiddelt bij conflicten en traint en coacht onderhandelingsvaardigheden- en technieken.

Extra informatie:

Paperback / softback
Oktober 2013
290 gram
216 x 136 x 20 mm
EAN: 9789461260710
Uitgeverij Haystack

Bij u in huis op: dinsdag