Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Geert Schaaij,De wolf jaagt op uw geld
  • Geert Schaaij,De wolf jaagt op uw geld
Geert Schaaij,De wolf jaagt op uw geld
De wolf jaagt op uw geld
Wie spaart belegt in geld. En dat is de slechtste belegging ooit!
€ 19.95
Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00In dit boek beschrijft Schaaij zijn zorgen over de spaarrekening. Wil je miljonair worden of miljonair blijven dan is dit boek verplichte literatuur. Zowel overheden als centrale banken zijn wolven in schaapskleren. Langs de lijn der geschiedenis over het ontstaan van geld beschrijft hij dat het sjoemelen met spaargeld iets van alle tijden is. Het was echter nog nooit zo erg als nu! Op een toegankelijke manier vertelt hij de lezer alles over hoe dat knoeien in zijn werk gaat, vroeger, maar vooral ook nu. Hierdoor wordt de soms ingewikkelde materie begrijpelijk gemaakt en komt de lezer er op eenvoudige wijze achter hoe hij zijn eigen vermogen in stand kan houden.


Recensie:
Biblion
C.M. Manni 'Het lijkt alsof in de financiële sector sprake is van een stilte voor de volgende grote crash. Hoe staat de financiële sector er écht bij? Het antwoord op die vraag varieert met de persoon die je erover spreekt. De auteur van dit boek is een ervaren beleggingsexpert en de motor achter Beursgenoten, de grootste beleggingscommunity van Nederland. Hij begint met een terugblik op het ontstaan van geld en hoe onze voorouders ermee omgingen. Na deze aanloop vat hij de jongste financiële crisis samen. Vervolgens zet hij uiteen welke problemen onze economie en financiële sectoren met zich meedragen. Zijn conclusie is dat het gedrag van de centrale banken leidt tot een situatie die op termijn onhoudbaar is en zal uitmonden in een hyperinflatie waarbij spaargeld snel verdampt. En daarom adviseert hij particulieren om hun spaargeld niet als geld op de bank te laten staan, maar tenminste deels te investeren in fysieke edelmetalen als goud en zilver. Een helder verhaal, gestoeld op jaren ervaring en met een gezonde dosis scepsis tegen centrale banken, overheden en andere financiële instellingen. Met eindnoten.'

Extra informatie:

Hardback
128 pagina's
December 2018
340 gram
217 x 154 x 18 mm
EAN: 9789081819046
Beursgenoten

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00