Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Esther Molenaar,Bloggen doe je zo
  • Esther Molenaar,Bloggen doe je zo
Esther Molenaar,Bloggen doe je zo
Bloggen doe je zo
€ 19.95

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00


Bloggen is dé manier om je business of expertise onder de aandacht te brengen van een nieuwe, potentiële doelgroep. Een sterk blog kan je naamsbekendheid, vindbaarheid en je expertstatus enorm versterken. Toch weten maar weinig ondernemers het bloggen goed in te praktijk te brengen.
Esther Molenaar helpt startende bloggers op weg met deze praktische bloggids en zet ze direct aan het werk. Haar methode staat voor:
- Het opbouwen van waardevolle blog, met inhoud waar de doelgroep echt op zit te wachten.
- Het meten van de resultaten: hoe weet je of je blog daadwerkelijk dat oplevert wat je wilt?
- Het verbeteren van de effectiviteit - benut alle gereedschappen die het internet te bieden heeft, van SEO tot social media
- Het stap voor stap opbouwen van een stevige expertpositie binnen het vakgebied, zodat niemand meer om jou heen kan.


Esther Molenaar doet wat ze preekt: ze heeft een goedgelezen blog over bloggen en verzorgt blogtrainingen binnen haar bedrijf TekstIQ. Ze helpt ondernemers en dan met name coaches bij het vergroten van hun online zichtbaarheid en expertstatus binnen hun vakgebied. Haar visie: een blog hoeft geen verplichte schrijfoefening te worden, maar geeft juist plezier wanneer je steeds weer mag vertellen over het mooiste vak van de wereld.

Extra informatie:

Paperback / softback
September 2014
271 gram
220 x 150 x 15 mm
EAN: 9789491472725
Booklight

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00