Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Eric Westra,Samenwerken: de essentie
  • Eric Westra,Samenwerken: de essentie
Eric Westra,Samenwerken: de essentie
Samenwerken: de essentie
creeer verbinding met inzicht in 12 psychologische behoeften
€ 23.50
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Je staat onder grote druk om te presteren. Telkens zijn er weer nieuwe deadlines, uitdagende doelen en veeleisende opdrachtgevers. Elke dag moet je je weer opnieuw waarmaken. Dan is het verleidelijk om voorrang te geven aan je eigen belang en op een zakelijke, instrumentele manier met collega`s om te gaan. Eenzaamheid en vervreemding van elkaar zijn het gevolg. Organisatiepsycholoog Eric Westra laat in dit boek zien hoe je samenwerkings relaties creëert waarin mensen zich met elkaar verbonden voelen. Juist die onderlinge verbondenheid leidt tot succes. Want mensen die zich met elkaar verbonden voelen zijn creatiever, productiever en niet in de laatste plaats gelukkiger.

`Dit boek bevat vele zeer herkenbare voorbeelden van goede en slechte samenwerking in organisaties. Het biedt daarnaast bruikbare modellen en concrete richtlijnen om toe te passen in de praktijk. Bovendien is het vlot geschreven en gemakkelijk leesbaar. Ik kan het van harte aanbevelen!`
Prof. Dr. Rob Blomme, hoogleraar Organisatiegedrag aan de Nyenrode Business Universiteit.

Eric Westra werkt als teamcoach, trainer en organisatieadviseur. In dit boek koppelt hij inzichten uit zijn 25-jarige werkervaring aan bestaande, wetenschappelijk getoetste theorieën.
www.westra-advies.nl


Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
December 2015
491 gram
231 x 151 x 25 mm
EAN: 9789082450408
Uitgeverij Nieuw Begin

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen