Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

E.M. Goldratt,Noodzakelijk, maar niet voldoende
Noodzakelijk, maar niet voldoende
€ 34.99

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

In deze vierde businessroman van Eli Goldratt zien we hoe het management van een groot ERP-softwarehuis worstelt met de enorme druk die er door de beurs op hen gelegd wordt. Groeien met 40%, elk jaar opnieuw. Hoe is die groei vol te houden terwijl de markt van grote prospects verzadigd begint te raken?

Problemen genoeg: implementaties worden complexer, de responstijd wordt langer, het aantal bugs in de software neemt toe in plaats van af. Dan wordt Scott, de directeur van het ERP-software-bedrijf op het matje geroepen bij een van zijn grootste klanten: de 'return on investment' van het ERP-systeem is onvoldoende. Via een onderzoek en bezoeken bij hun meest tevreden klant komen ze erachter waar ze de oplossing moeten zoeken.

Noodzakelijk, maar niet voldoende beschrijft perfect de problemen van de zeepbelcultuur die door overspannen verwachtingen van de beurs is ontstaan rond hightech bedrijven. Een absolute aanrader voor iedereen die kapitalen heeft uitgegeven of gaat uitgeven aan de implementatie van IT-systemen.

De auteur:
Eliyahu M. Goldratt is een van de meest vooraanstaande managementfilosofen van dit moment en wordt internationaal erkend als baanbreker in de ontwikkeling van nieuwe managementconcepten en -systemen.

Extra informatie:
Vantoen.nu
Paperback / softback
240 pagina's
Juli 2001
416 gram
235 x 155 x 15 mm
EAN: 9789027445452
Spectrum

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen