Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • David Pinto, Hans van Doremalen,Conflicthantering en diversiteit
  • David Pinto, Hans van Doremalen,Conflicthantering en diversiteit
David Pinto, Hans van Doremalen,Conflicthantering en diversiteit
Conflicthantering en diversiteit
€ 43.95

Bij u in huis op: dinsdag

`Ambulance personeel aangevallen`, lees je in de krant. Ongelooflijk dat dit in Nederland gebeurt, is de maatschappelijke opvatting. In de gezondheidszorg komen confrontaties geregeld voor. Waar komen dit soort conflicten vandaan, wat zijn de oorzaken en vooral hoe voorkom je ze?
Het doel van dit boek is het inzichtelijk maken van conflicten waarbij diversiteit een rol speelt. Waarom en waarin zijn deze conflicten zo bijzonder? En hoe kun je er effectief mee omgaan? Interculturele contacten, bijvoorbeeld in de gezondheidszorg, kunnen tot onzekerheid leiden.

Dit boek beschrijft de structuur van regels en codes voor communicatie en gedrag, en de normen en waarden die aan die regels en codes ten grondslag liggen. In deel 2 wordt aan de hand van herkenbare casuïstiek eerst een analyse gemaakt van de situatie en vervolgens een richtingwijzer gegeven met praktische handvatten.

Extra informatie:

Hardback
220 pagina's
Februari 2009
534 gram
246 x 174 x 21 mm
EAN: 9789031360130
Bohn Stafleu van Loghum nl

Bij u in huis op: dinsdag