Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Cees de Vries,Het echte verhaal van een hoofd beveiliger
  • Cees de Vries,Het echte verhaal van een hoofd beveiliger
Cees de Vries,Het echte verhaal van een hoofd beveiliger
Het echte verhaal van een hoofd beveiliger
€ 19.90
Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00Cees de Vries heeft na zijn diensttijd ruim dertig jaar ervaring als beveiliger.
Dit boek verhaalt de tijd die hij beleefde als hoofd beveiliger. Eerst in Winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht en daarna in het Mediapark in Hilversum.
Tot zijn pensioen heeft hij risicoanalyses gemaakt voor ontruimingsplannen voor diverse opdrachtgevers.
Hij is na zijn diensttijd, waarover hij in zijn debuut Laatste schot van een Huzaar schreef, begonnen als hondengeleider in de beveiliging op Hoog Catharijne. Na het behalen van zijn beveiligingsdiploma`s is hij bevorderd tot groepsleider (wachtcommandant). Hij heeft zich hard gemaakt voor het verbeteren van de beveiligings-cao. Daarna is hij als unitmanager gaan werken bij het Mediapark in Hilversum. Hij heeft ruim dertig jaar ervaring in de beveiliging en het nodige beleefd waarvan in dit boek verslag gedaan wordt.
Hij hoopt met zijn boek een bijdrage te leveren aan de discussie over het nog steeds toenemend geweld tegen werknemers met een publieke taak zoals politie, brandweer, ambulancepersoneel, verkeersregelaars en particulier beveiligingspersoneel.
Extra informatie:

Paperback / softback
288 pagina's
Maart 2017
402 gram
215 x 135 x 18 mm
EAN: 9783990484784
Novum Publishing de

Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00