Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Arjan van Weele,Ontwikkelingen in het inkoopvak
  • Arjan van Weele,Ontwikkelingen in het inkoopvak
Arjan van Weele,Ontwikkelingen in het inkoopvak
Ontwikkelingen in het inkoopvak
kantelen we door of kantelen we terug?
€ 19.95
Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00Hoogleraar inkoopmanagement Arjan van Weele bundelt in dit boekje een aantal artikelen uit diverse vakmedia over recente ontwikkelingen in zijn vakgebied. Volgens Van Weele kunnen inkoopprofessionals hun vak niet blijven uitoefenen zoals ze altijd hebben gedaan. Een overmatige prijs- en kostenoriëntatie schaadt de geloofwaardigheid van het inkoopvak; dat leidt ertoe dat business managers en leveranciers inkopers als gesprekspartner zullen mijden. Een evenwichtige business oriëntatie, gericht op waardecreatie, zal ongetwijfeld zorgen voor grotere erkenning en waardering. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Je richten op scherpe inkoopdeals is zoveel eenvoudiger! Vandaar de vraag: kantelen we door of kantelen we terug? Waar gaan we in het inkoopvak naartoe?

Prof. dr. Arjan van Weele bekleedt de (parttime) NEVI leerstoel Inkoopmanagement aan de Technische Universiteit Eindhoven, waar hij onderzoek doet en onderwijs verzorgt op het gebied van inkoop- en contractmanagement. Daarnaast is hij als bestuursadviseur betrokken bij professionaliserings- en veranderingstrajecten op het gebied van inkoop, uitbesteding en contractmanagement binnen tal van ondernemingen en sectoren. Hij is een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter op tal van (internationale) conferenties.Extra informatie:

Paperback / softback
72 pagina's
Met illustraties
November 2015
153 gram
200 x 200 x 5 mm
EAN: 9789082439106
Wardy Poelstra Projectmanagement

Bij u in huis op: donderdag
Bestel vóór: 21:00