Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Andrea Luijten, Harry Vos,De helende kracht van je emoties
  • Andrea Luijten, Harry Vos,De helende kracht van je emoties
Andrea Luijten, Harry Vos,De helende kracht van je emoties
De helende kracht van je emoties
Angst de baas, grip op je stress
€ 16.95
Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 21:00Met de Triskelmethode leer je de psychologische oorzaken van klachten herkennen en aan te pakken. Het principe is simpel: je emoties hebben een belangrijke boodschap voor je en als je weet hoe je daarnaar kunt luisteren, kun je hun energie inzetten voor verwerking en heling.
Daarom heet dit boek `De helende kracht van je emoties`. De essentie ervan is transformatie van onverwerkte zaken, integratie van de individuele krachten in je persoonlijkheid en zelfsturend een nieuwe toekomst scheppen met heelwording en welzijn. Word je angst de baas en krijg grip op je stress voor het duurzaam herstellen van je emotionele en lichamelijke balans. Klachten op een subtieler bewustzijnsniveau oplossen, waar rationeel denken en handelen tekort schieten. Daarvoor moet je wel weten hoe je je binnenwereld kunt betreden en wat je daar kunt doen. Dit boek geeft je de sleutel om veilig de deuren van je onderbewuste te openen en op weg te gaan naar heling en welzijn.

In dit boek lees je over persoonlijke ontwikkeling en krijg je handvatten om het ook werkelijk in de praktijk te brengen. Handvatten die doorleefd zijn en gedeeld worden vanuit de ervaring van de auteurs zelf.`
Eric Schneider, psycholoog, NLP-trainer, coach

`Het boek vraagt erom gelezen te worden door iedereen die beroepshalve of uit eigen ervaring te maken heeft met psychosociale problematiek, relationele problematiek en SOLK.`
Marten Klaver, voormalig neuroloog en SOLK-behandelaar

Over de auteurs
Andrea (1960) werkt als psycho-hypnotherapeut, NLP-trainer en coach. Ze houdt ervan haar eigen pad te volgen. Ook in figuurlijke zin. Al vroeg in haar leven raakte ze geïnteresseerd in persoonlijke groei, steeds op een manier die past bij haar eigen wijsheid. Een levenspad, met vallen en opstaan, waarop ze blijft ontdekken en ook anderen uitnodigt tot het bewandelen van hun eigen weg.

Harry (1957) heeft ruim 30 jaar professionele ervaring als onder andere opleider, manager en coach en is co-auteur van het boek Briljant samenwerken. Sinds 2010 werkt hij vanuit Avila coaching aan welzijsbevordering en vitaliteit. Sleutelwoorden daarbij zijn aandacht, bewustwording, persoonlijke groei, communicatie en relaties: `Ik geloof dat wij mooie mensen zijn die altijd in ontwikkeling zijn.`Extra informatie:

Paperback / softback
128 pagina's
Met illustraties
Januari 2018
275 gram
210 x 135 x 18 mm
EAN: 9789055993369
Stichting GVMedia

Bij u in huis op: dinsdag
Bestel vóór: 21:00