Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Manon Ruijters, Robert-Jan Simons, Rika Schut,Canon van leren & ontwikkelen
  Canon van leren & ontwikkelen
  50 concepten en hun grondleggers
  € 59.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  De Canon van leren en ontwikkelen is het basiswerk over leren en ontwikkelen in organisaties. Dit boek is een volledig herziene uitgave van Canon van het leren, dat in 2012 verscheen, en waar ruim 10.000 exemplaren van zijn verkocht. Deze nieuwe editie bevat actuele ontwikkelingen en inzichten, evenals nieuwe stromingen in de organisatiekunde.

  Aan het boek werkten vijftig auteurs mee, stuk voor stuk mensen uit wetenschap en praktijk. Het resultaat: vijftig toelichtingen op belangrijke concepten en hun grondleggers. De auteurs brengen de theorieën niet alleen helder en zonder poespas over, maar delen ook hun persoonlijke fascinatie, ervaring en kritische reflecties. De bijdragen zijn gebundeld door een redactie, bestaande uit Manon Ruijters, Rika Schut en Robert-Jan Simons. De Canon van leren en ontwikkelen is bestemd voor praktijkmensen zoals trainers, opleiders en adviseurs die zich bezighouden met leren en ontwikkelen in en om organisaties in de meest brede zin van het woord. Managers, wetenschappers en studenten vinden verdieping in de canon.

  Bij het boek hoort een uitgebreide website met nog meer grondleggers en theorieën. Deze website is toegankelijk via een code in het boek.

  Prof. Dr. Manon Ruijters is eigenaar en partner van Good Work Company, lector bij Aeres Hogeschool Wageningen en Hoogleraar Leren, Ontwikkelen en Gedragsverandering bij de School of Business and Economics van de VU.

  Drs. Rika Schut was als opleider en coördinator verbonden aan de masteropleiding Professioneel Meesterschap van de Hogeschool van Amsterdam.

  Prof. Dr. Robert-Jan Simons is directeur/eigenaar van Visie op Leren, hij was directeur van de NSO (Nederlandse school voor onderwijsmanagement) en hij werkte aan de universiteiten van Amsterdam, Nijmegen, Tilburg en Utrecht als wetenschappelijk (hoofd-)medewerker en hoogleraar.  Extra informatie:

  Hardback
  664 pagina's
  Met illustraties
  Juni 2021
  1282 gram
  251 x 178 x 40 mm
  EAN: 9789462764071
  Boom uitgevers Amsterdam

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen