Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

E.M. Goldratt, R.E. Fox,De race
De race
€ 29.99

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

De race gaat over de vraag hoe we onze concurrentiepositie kunnen verbeteren. Ook al lijkt er nu nog geen vuiltje aan de lucht, altijd bestaat het gevaar dat onze concurrentiepositie verslechtert... en in een hoog tempo als we niet oppassen. Het is dus zaak alert te blijven.

De race sluit aan bij het befaamde boek van Eli Goldratt: Het Doel. Het daarin gehanteerde productiebesturingssysteem wordt in De race verder uitgewerkt. Aan de orde komen aspecten als logistiek, flexibele productiesystemen, kostprijsdenken, kwaliteitsdenken, voorraadvermindering en levertijden.

De race is net als Het doel een ongewoon boek. De kern van de boodschap kan snel worden opgepikt door een blik te werpen op de rechterpagina's met circa 70 schema's en afbeeldingen. De tekst verschaft onder andere via ingenieuze metaforen inzicht in de te verbeteren productieprocessen.

De auteur:
Eliyahu M. Goldratt werd door het tijdschrift Fortune een 'goeroe van de industrie' genoemd, en BusinessWeek noemde hem een 'genie'.
Eliyahu M. Goldratt is een van de meest vooraanstaande management filosofen van dit moment en wordt internationaal erkend als baanbreker in de ontwikkeling van nieuwe managementconcepten en -systemen.

Extra informatie:
Vantoen.nu
Paperback / softback
189 pagina's
Met illustraties
338 gram
235 x 155 x 18 mm
EAN: 9789027469731
Spectrum

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen