Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • J. Engelbregt, N. Kruijer,Warehousing en fysieke distributie
  • J. Engelbregt, N. Kruijer,Warehousing en fysieke distributie
J. Engelbregt, N. Kruijer,Warehousing en fysieke distributie
Warehousing en fysieke distributie
€ 61.95

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen

Warehousing en fysieke distributie is het vierde en laatste deel in de serie Logistiek verbeteren. Dit boek gaat over de fysieke distributie: de route van fabrikant tot consument, die bestaat uit opslag, interne verwerking en transport.

Bij het onderwerp warehousing wordt aandacht besteed aan de verschillende activiteiten die je in een distributiecentrum tegenkomt, in het bijzonder opslag, orderverzamelen en intern transport. Ook de mogelijkheden van een warehousemanagementsysteem komen aan de orde. Een praktisch tienstappenplan helpt bij het maken van een ontwerp van een distributiecentrum.

Bij transport komen alle verschillende transportmodaliteiten aan de orde, de mogelijkheden van een transportmanagementsysteem, het plannen van ritten en routes en de problemen bij de kostprijsberekening in het transport. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op outsourcing van warehousing en transport. Als (logistiek) manager ben je immers vaak betrokken bij het strategisch uitbesteden van activiteiten aan een specialist. Want het kan altijd beter, sneller, flexibeler of goedkoper.

Extra informatie:
Logistiek verbeteren 4
Paperback / softback
467 pagina's
Met illustraties
Mei 2009
999 gram
240 x 170 x 26 mm
EAN: 9789047300625
Boom

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen