Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Rozemarijn Dols, Moniek Hiemink,Professionele loopbaancoaching, 3e herziene editie
  • Rozemarijn Dols, Moniek Hiemink,Professionele loopbaancoaching, 3e herziene editie
Rozemarijn Dols, Moniek Hiemink,Professionele loopbaancoaching, 3e herziene editie
Professionele loopbaancoaching, 3e herziene editie
Praktijkboek voor het begeleiden van loopbaanvragen
€ 34.99
Levertijd: 2 tot 4 werkdagen


Loopbaancoaching is een vrij jonge professie, die door verschillende maatschappelijke en economische ontwikkelingen volop in beweging is. In deze tijd van talloze studiekeuzemogelijkheden voor jongeren, het wegvallen van lifetime-employment, krapte op de arbeidsmarkt, burn-out onder dertigers en het vitaal houden van vijftigers en zestigers, schreeuwt het vak om professionalisering.

Professionele loopbaancoaching is een boek voor professionals die zich bezighouden met loopbaanvraagstukken. Deze herziene uitgave biedt niet alleen een geactualiseerd overzicht van de belangrijkste denkwijzen, methoden en technieken, maar ook veel praktische tips. Aan bod komen onderwerpen als keuzebegeleiding, competentiecoaching, levenscoaching, loopbaancounseling en coaching bij stress of burn-out. Daarmee biedt het boek een breed overzicht van mogelijke loopbaanvragen en is het een onmisbare gereedschapskist voor iedere loopbaancoach die zich wil professionaliseren en verdiepen!

  • Professionele loopbaancoaching is een everseller waarvan inmiddels al meer dan 12.500 exemplaren zijn verkocht.
  • Aan deze editie is een nieuw hoofdstuk toegevoegd over studie- en beroepskeuzebegeleiding voor jongeren die verdwalen in het oerwoud van mogelijkheden en daardoor vaak keuzestress ervaren.
  • Vanwege de praktische toepasbaarheid wordt het in veel verschillende opleidingen op het gebied van loopbaancoaching gebruikt.

Trefwoorden: Loopbaan beroepskeuze arbeidsmarkt professionalisering professionals coaching Rozemarijn Dols Moniek Hiemink handleiding
Extra informatie:

Hardback
336 pagina's
Met illustraties
Augustus 2020
626 gram
237 x 161 x 25 mm
EAN: 9789089655035
Van Duuren Management

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen