Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • ,Logistiek in de zorg
  • ,Logistiek in de zorg
,Logistiek in de zorg
Beheersing van patiënten- en goederenstromen
€ 65.95

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Logistiek in de zorg biedt u een helder overzicht van de logistiek in en tussen zorginstellingen. Dit boek bevat alle basisingrediënten om het logistieke denken toe te passen op de zorg, of het nu om ziekenhuiszorg, verpleeghuiszorg, of om eerste lijnszorg gaat. Het bevat niet alleen een uitleg hoe het Nederlandse zorgstelsel is opgebouwd, maar ook een aantal tools en technieken die helpen om de logistieke processen in de zorg goed te stroomlijnen ? zowel in termen van betere service aan patiënten en cliënten, als in de zin van lagere kosten en kapitaalgebruik. In het boek besteden we zowel aandacht aan patiënten- en cliëntenlogistiek, als aan de goederenlogistiek in de zorg.

In het boek krijgt u een helder antwoord op vragen zoals: Hoe voorkom je wachtrijen van patiënten? Wat zijn de logistieke aspecten van de transmurale zorg? Wat zijn de zorglogistieke eigenheden van informatiesystemen? Hoe krijg je vanuit een zorglogistiek oogpunt een verandertraject van de grond?

Logistiek in de zorg is breed inzetbaar. Het is niet alleen een uitstekend studieboek voor hbo- of post-hbo-studenten die een managementstudie of ?vervolgopleiding doen, maar zeker ook voor studenten in een zorgopleiding. De bijbehorende website   www.logistiekindezorg.noordhoff.nl   biedt oefentoetsen bij elk hoofdstuk en links naar relevante sites. De belangrijkste figuren en tabellen uit het boek zijn via de website beschikbaar voor werkstukken.

Extra informatie:
Werken met logistiek
Paperback / softback
246 pagina's
Met illustraties
Augustus 2009
482 gram
241 x 171 x 12 mm
EAN: 9789001769673
Noordhoff

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen