Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  Ad van Goor, Hessel Visser,Basisboek logistiek
  Basisboek logistiek
  € 48.95
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen  - De ideale kennismaking met het vakgebied voor opleidingen waar logistiek geen hoofdvak is;
  - sterke koppeling met de beroepspraktijk;
  - compact en toegankelijk, met een heldere structuur.

  Basisboek logistiek geldt als dé inleiding in de logistiek. Het biedt zowel een kennismaking als een overzicht voor studenten en professionals met een geringe logistieke kennis. In dit toegankelijke basisboek staat de klant centraal in het logistieke proces.

  In zeven hoofdstukken leert de student welke activiteiten er moeten plaatsvinden om te zorgen dat klanten het bestelde product of de aangevraagde dienst daadwerkelijk ontvangen. Wie doet wat, waarom, hoe en wanneer? Die vragen staan centraal.

  Het laatste hoofdstuk reikt de bouwstenen aan voor een ondernemingsplan. Door de uitgebreide praktijkvoorbeelden, de vele oefenvragen en het aanvullende materiaal op de website biedt het boek een hoog studierendement.

  De voornaamste wijziging in deze nieuwe, derde editie is de toevoeging van een compleet hoofdstuk over e-commerce. Verder zijn alle openingscasussen en voorbeelden geactualiseerd.

  Basisboek logistiek is geschikt voor onder meer de opleidingen Commerciële Economie, Finance & Control, Ondernemerschap en Retail Management, Accountancy en Facility Management. Het boek kan ingezet worden vanaf de propedeuse.

  Daarnaast kan het boek worden gebruikt in het bedrijfsleven; het is met name geschikt voor het midden- en kleinbedrijf.


  Studenten vinden in de ondersteunende online omgeving toetsvragen, antwoorden, tussenvragen en weblinks. Voor docenten staan er opdrachten, casussen en collegesheets.

  Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl (URL TOEVOEGEN: https://toetsopmaat.nl/). Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten en daarnaast een set unieke vragen voor de docent: ideaal voor een tentamen! Toetsen kunnen worden geëxporteerd naar diverse formats.

  Dit boek is ook beschikbaar als e-book via het platform Bookshelf (URL TOEVOEGEN: https://bookshelf.nl/). Zoek het E-ISBN van dit boek » (URL invoegen: https://www.noordhoff.nl/hoger-onderwijs/overzicht-e-isbns)


  Prof. dr. Ad van Goor was lange tijd verbonden aan de Faculteit der Economische Wetenschappen van de Rijksuniversiteit Groningen, als docent en onderzoeker op de vakgebieden logistiek, marketing en retailing. Van 1992 tot 2005 was hij werkzaam als hoogleraar logistiek aan de VU en de Nyenrode Business Universiteit. In 2015 ontving hij de Persoonlijke Logistiek Prijs van de Vereniging Logistiek Nederland.

  Hessel Visser heeft na zijn TU-opleiding te Delft gewerkt in de vliegtuigbouw bij Fokker en daarna in de high tech-industrie bij Enraf-Nonius. Vervolgens was hij docent bij de opleidingen Logistiek en Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Ook werkte hij voor de Nyenrode Business Universiteit en is zelfstandig consultant. Jong Logistiek Nederland verkoos hem tot de eerste Logistieke Goeroe.


  Extra informatie:

  Hardback
  220 pagina's
  Met illustraties
  November 2020
  579 gram
  247 x 177 x 18 mm
  EAN: 9789001749972
  Noordhoff

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen