Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Patries Quant, Floris Quant,Projectmanagementpakket
  Projectmanagementpakket
  2 in 1
  € 32.95
  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen


  De wereld verandert snel. Niet alleen beschikken we voortdurend over nieuwe technologie, we moeten in steeds hoger tempo nieuwe diensten en producten leveren. Vaak kun je je geen lange voorbereiding en vooraf gemaakte keuzes meer veroorloven. Zo`n wereld vraagt steeds vaker om een andere manier van projectmatig werken.

  In dit combipakket lees je in het boek Projectmatig werken anno nu wanneer je voor welke methode kiest: de traditionele methode of de nieuwe scrummethode. De praktijkvoorbeelden helpen je die keus te maken. Want natuurlijk is niet alles wat nieuwe en in de mode is per se beter: bij bepaalde projecten is de traditionele methode nog steeds de betere, maar bij andere juist niet. Uiteraard leer je ook wat beide methodes inhouden en hoe je ermee werkt. Kunnen werken met `oud` en ` nieuw` maakt je flexibeler, en geeft je een nog steviger basis om projecten te managen!

  In de waaier Sprint jezelf door scrum leer je snel en compact hoe scrum werkt en welke mindset nodig is om scrum te laten werken. Je wordt aan de hand meegenomen om stap voor stap het project aan te pakken volgens de scrum methode. Je kunt dus direct met scrum aan de gang. Iedere stap maken we visueel. Per stap worden de acties omschreven, de mindset die nodig is om de actie succesvol te kunnen uitvoeren en de communicatieve vaardigheden die nodig zijn.
  Extra informatie:

  Samengesteld pakket
  April 2018
  280 gram
  215 x 156 x 23 mm
  EAN: 9789462721463
  Uitgeverij Thema

  Levertijd: 2 tot 3 werkdagen