Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • D. Pinto,Interculturele communicatie
  • D. Pinto,Interculturele communicatie
D. Pinto,Interculturele communicatie
Interculturele communicatie
een stap verder
€ 45.95

Bij u in huis op: dinsdag

Mensen uit verschillende landen en culturen komen steeds vaker beroepsmatig met elkaar in contact. Daarbij komt men tot de verwarrende ontdekking dat elkaars taal spreken geenszins de garantie biedt dat interculturele communicatie effectief verloopt. In dit boek wordt inzichtelijk gemaakt hoe de culturele normen en waarden, meer dan de taal, bepalend zijn voor denken, communiceren en handelen en hoezeer deze normen en waarden verschillen tussen westers en niet-westers georiënteerde burgers.

In 1990 verscheen de eerste druk van dit boek en de structuurtheorie die aan deze versie ten grondslag ligt is veel besproken, gebruikt, gedoceerd en becommentarieerd. Deze druk is, na 17 jaar, het resultaat hiervan, waarbij de kern - de cases vertaald naar de belangrijkste maatschappelijke structuren - uitgebreid is.

Voor wie?

Dit boek is bestemd voor iedereen die beroepsmatig betrokken is bij het werken met diversiteit. Het kan daarnaast ook uitstekend worden gebruikt als studieboek voor studenten communicatie, sociale wetenschappen, lerarenopleidingen, juridische opleidingen, politieopleidingen, hoger sociaalagogisch onderwijs, hoger gezondheidsonderwijs en als studieboek voor managementopleidingen.

Extra informatie:

Hardback
306 pagina's
Met illustraties
Augustus 2007
645 gram
246 x 174 x 25 mm
EAN: 9789031351329
Bohn Stafleu van Loghum

Bij u in huis op: dinsdag